Bartın Devlet Hastanesi’nde boya badana çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından çalışmalarda yer alan Bartın Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü İnşaat İş Kolu çalışanlarına teşekkür belgeleri verildi.

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Bartın Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu iş Yurdu Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucu, iş yurdu müdürlüğü inşaat iş kolu tarafından Temmuz ayında çalışmalar başlatılmıştı. Yapılan protokol gereği 90 günde tamamlanması planlanan çalışmalarda günlük 15 kişinin katılımıyla toplamda 28 bin metrekare iç cephe alanının boya badanası planlanan tarihte tamamlandı. Yapılan boya badana ve tadilat çalışmaları sonrasında, Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, boya badana çalışmalarında yer alan Bartın Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu iş Yurdu Müdürlüğü İnşaat İş Kolu çalışanlarına, çalışmalar sonrasında yemek organizasyonu düzenlendi. Özellikle çalışmaları esnasında yataklı tedavi servislerinde hasta yatışlarını ve tedavilerini aksatmayacak şekilde temiz ve düzenli bir çalışma ortamı sağlayan iş kolu çalışanlarına düzenlenen yemekle teşekkür belgeleri verildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş’in de katılımıyla gerçekleşen organizasyonda Genel Sekreter Dr. Osman Açıkgöz yaptığı konuşmasında, "Bartın Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu Müdürlüğü ile yapılan protokol sonucu kurumumuza yüzde 40 oranında zaman ve maliyet kazancı sağladı. Çalışma sırasında öngörülmeyen birçok alanın da çalışma kapsamına alınmış oldu. 2014 yılı içerisinde yeni bir protokolle birkaç alanda daha çalışma yapmayı planladık. İş kolu çalışanlarına göstermiş oldukları gayret ve çabalardan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bartın Cumhuriyet Başsavcımız Seyfullah Öselmiş ise, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.