AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yapımına 4 ay önce başlanan Bartın SGK Hizmet Binasının inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek 2015 yılı içerisinde binan hizmete açılacağını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın Hendek yanında faaliyet gösteren mevcut Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının artık ihtiyaca cevap veremediğini bu nedenle yeni bir hizmet binasının yatırım programına alınmasını sağladıklarını belirterek, proje ve yapım ihalelerinin ardından, inşaat sürecinin başladığını ve hızla devam ettiğini söyledi. SGK hizmet binası inşaatının 1 yıl içerisinde tamamlanacağını belirten Tunç, "4 katlı 3600 metrekare kullanım alanına sahip olan yeni bina Bartın ilimizin bu alandaki ihtiyacını karşılayacak önemli bir hizmet olacak" dedi.

Yılmaz Tunç, Bartın’da son 12 yılda 2 milyar lira tutarında kamu yatırımı gerçekleştirdiklerini belirterek, halen devam eden 1,8 milyar lira tutarında kamu yatırımının olduğunu söyledi. Bartın’da Kamu hizmet binalarının yapımlarını sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, "Valilik Hizmet binası, Emniyet Müdürlüğü hizmet binası, Kültür Müdürlüğü Hizmet binası ve Bartın Kültür Merkezi, Bölge Trafik denetleme hizmet binasının da temelini atarak inşaat çalışmalarının devam ettiğini, Adalet Sarayının da proje çalışmalarının ardından yapım ihalesinin gerçekleşecek" dedi.