Yine şehit verdik içimiz yandı, kahrolduk mahvolduk, üzüldük nasıl üzülmez ki insan bir sürü vatanı için görev yapan güzel insan ı kaybettik nasıl oldu? Savaşta mı yok hayır düşen bir helikopterimiz. Ve hazin kaza ve 11 yiğit 11 bir can. Dizlerimin bağı çözüldü...

Geçenlerde yine aynı İstanbul’da olan vahim kaza helikopter kuleye çarptı. Gene bir helikopterimiz tellere takıldı. Muhsin Yazıcıoğlu’nu da Or. general Eşref bitlisi de böyle acı vahim kazalarda kaybetmedik mi?

Ondan önce dağa çarptı. Yine aynı helikopter kazası yine 4 şehit kaza oldu deyip geçemeyiz bu çok basit olur. O kadar çok kaybımız oldu ki hangisini saysam dilim bile varmıyor.

Yav neler oluyor insanın aklı almıyor.

Burada yetkili kimse, bu sorun nerden kaynaklanıyorsa acil çözüm bulmalı. Âmâ bir gerçek var ki insanlarımız ölüyor. Nice ocaklar sönüyor. Biz ise oturup TV’lerden seyrediyoruz.

Acaba geçmişteki basit kazalardan Ne ders çıkardık bir daha olmasın diye ne önlem aldık? bu soruyu kime sormak lazım? böyle olmamalı aklım almıyor alacak gibide değil.

Bu yazımın bir örneğini geçen yıldaki kaza sonrası sayfamda paylaşmıştım. Okuyan arkadaşlarımız vardır. Yeniden ele almak zorunda kaldım. Umarım bir daha uyarmak zorunda kalmam.

Başımız sağ olsun diyoruz ama olmuyor. Acımız büyük. Neden, neden, neden??? Biri bana anlatsın lütfen.

Başın sağ olsun Türkiye’m. Öcal Uzunay