Batman Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gülpembe Anaokulu’nu ziyaret ederek, minik öğrencilere oyuncak hediyeler dağıttı.

Gülpembe Anaokulu’nu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, burada öğretmen ve minik öğrencilerle bir süre sohbet etti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i, anaokulu girişinde okul müdürü Çağlar Kılıç karşıladı. Bir süre anaokulu hakkında okul müdüründen bilgi alan Çelik, daha sonra sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet edip öğrencilere oyuncak dağıttı. Merkezi İstanbul’da bulunan bir yayın kuruluşunun Batmanlı eğitimci yazar Yavuz Ekinci’nin aracılığıyla göndermiş olduğu oyuncakları dağıtımda konuşan Çelik, "Sevgili çocuklar sizinle bir arada bulunmak bizi mutlu ediyor, sizin gözlerinizdeki parıltı bizde daha çok çalışma azmi sağlıyor. Bugün burada eğitimci yazar aynı zamanda Batmanlı bir misafirimizle birlikte buradayız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Gülpembe Anaokulu’nu ziyaretinin ardından Necat Nasıroğlu Orta ve İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdüründen okul ile ilgili bilgi aldı.