Bir günlük çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz, "Müdür değişimleri okullarımıza dinamizm getirdi" dedi.

Çalışma ziyareti kapsamında Batman’a gelen MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Ali Yılmaz ve MEB Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkan Seyfettin Toraman, ilk olarak öğretmenevinde bazı okul idarecileriyle düzenlenen toplantıya katıldı. Batman’a eğitim sorunlarını yerinde görmek ve Batman’ı daha yakından tanımak için geldiklerini belirten Doç.Dr. Ali Yılmaz, Batman’a ilk kez geldiğinin belirterek, "Batman’ı umduğumdan daha gelişmiş ve modern buldum. Batman çok genç nüfusuyla güvenli bir geleceğe hızla adım atmaktadır. Bakan ile Müsteşarın selamlarını getirdim. Hepimiz bu çarkın dişlileriyiz. Sistemde bize yüklenen görevleri yerine getirmek zorundayız. Bu yıl ilk kez yapılan müdürlük değerlendirmesiyle okullarımıza bir yenilik ve dinamizm gelmiştir. İl içi öğretmen rotasyonunu bu yıl gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Buraya gelerek bizimle birlikte olduğunuz için size teşekkür ediyorum" dedi.

Seyfettin Toraman ise, Batman’ da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Batman’ın eğitim alanında gelişmesi için ellerinden gelen tüm gayretleri sarf ettiklerini söyledi.

Doç. Dr. Yılmaz ve beraberindekiler, Öğretmenevinde gerçekleşen toplantı sonrası 19 Mayıs ve Hürriyet Mahallesi’nde bulunan okulları ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.