Batman Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis eşleri, üniversitede okuyan teşkilat mensuplarının çocuklarına eğitim desteği sağlamak için polisevinde etkinlik düzenledi.

Etkinliğe emniyet personeli eşlerinin yanı sıra il protokolünün eşleri de katıldı. Etkinlikten elde edilecek gelirin üniversite okuyan 61 öğrenci için toplanacağı açıklandı. Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Başkanı Aliye Denizci, "Emniyet teşkilatı mensupları eşleri arasında birlik-beraberliği sağlamak, dayanışmayı artırmak amacı ile kurulan, PEKAY tarafından, halen üniversitede okumakta olan teşkilat mensuplarımızın çocuklarına eğitim desteği sağlamak için ’Sevgi çayı’ düzenledik” dedi.

Teşkilat personellerinin üniversitede eğitim gören çocuklarına emniyet ailesinin önemli bireyleri olduklarını hissettirmek ve eğitimlerine bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten "Etkinlikten elde edilen gelir ile Türkiye’nin değişik illerindeki farklı üniversitelerinde öğrenim gören kadromuzda görevli personel çocuklarından 61 öğrencimize eğitim desteği sağlanmıştır. Başarılı organizasyonlara imza atan PEKAY Batman Şube Başkanlığı, teşkilat mensubu ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmamakta, olanaklar çerçevesinde onlara yardım elini uzatmaktadır" diye konuştu.