Sağlık-Sen Bayburt Şubesi 2. Olağan Genel Kurulunu Bayburt Üniversitesi Konuk Evinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Sağlık-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Lökoğlu " Sizlerle olmaktan çok büyük gurur ve mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Gurur duyuyorum, çünkü: çaresizlerin çaresi olmak için yola çıkan bir avuç gönül ve hizmet erinin attığı tohumların meyve verdiğini görüyorum. Gurur duyuyorum, çünkü: kalpleri hizmet sevdasıyla atan seçkin bir camianın insanlarının birlik ve beraberliğinin pekişerek arttığına adaletsizliklere, haksızlıklara geçit vermediğine şahitlik ediyorum.

Gelecekte nasıl hatırlanacağımız, bugün yaptığımız işlere bağlıdır. Kalıcı eserler bırakırsak, bıraktığımız izler de asırlarca kalıcı olacaktır. Hayat, bir iş bölümünden ibarettir. Bize düşen alan ise, değerlerimiz doğrultusunda sendikacılık yapmaktır. Söylemekten bıkmadığımız ve gurur duyduğumuz sendikal anlayışımız; sendikacılığı üyemiz, ülkemiz ve insanlık için yapmaktır. Bu anlayışımız, bizi dar bir alana hapsolmaktan kurtarmaktadır. Günü kurtarmaya yönelik, tribünleri coşturmak için sendikacılık yapsaydık işimiz ne kadar kolay olurdu,diyen Lökoğlu, Sağlık-Sen için üyelik, üye formuna atılan sıradan bir imza değil bizlere teslim edilen bir emanettir. Bu emanetin gereğini yerine getirmek için "Aldanmayan ve Aldatmayan" sendikacılık ilkemiz ile yolumuza devam etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

2009 yılında 90 üye ile devraldıkları sendikayı 2014 yılında 808 üye sayısına çıkardıklarını vurgulayan Sağlık-Sen Bayburt Şubesi Başkanı Fikret Lökoğlu yaptıkları hizmetleri anlattı.

Daha sonra yapılan seçimlerde sonucunda yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:

Yönetim Kurulu Üyeleri

Fikret Lökoğlu Başkan

İbrahim Kurt Başkan Vekili

Emre Turan Mali İşler Başkan Yardımcısı

Ömer Namık Hoso Eğitim Başkan Yardımcısı

Nahit ŞIK Mevzuat Başkan Yardımcısı

Uzm. Dr. Recep Karataş Basın İlet. Başkan Yardımcısı

Opr.Dr. Ömer Elmas Teşk. Başkan Yardımcısı