Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, düzenli olarak gerçekleştirdiği kurum görüşmeleri gününde misafirlerini makamında ağırladı.

Başkan Fatih Bakıcı, kurum görüşmeleri gününde ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve şube müdürlerini ağırladı. Bozüyük’teki eğitim faaliyetleri hakkında yapılan sohbetin ardından Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve şube müdürleri Başkan Bakıcı’ya Bozüyük’te eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

Başkan Bakıcı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammet Akgül, Telekom İl Müdürü Erhan Balık, Kipaş Holding Genel Müdürü Murat Akın, Akut temsilcileri Serdar Çaldemir, Eskişehirlim gıda sahibi Nuri Yılmaz ve Biosan Temsilcisi Emrah Çorbacı ile görüştü.

Yoğun geçen görüşmelerin ardından konuklar Başkan Bakıcı’ya göstermiş olduğu misafirperverlik ve konulara gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür edildi. Konu ile ilgili olarak Başkan Bakıcı; “Bozüyük Belediyesi olarak kurumlarımız ile görüşmelerimiz ve karşılıklı görüş alışverişlerimiz devam edecektir. Hepimiz daha güçlü bir gelecek ve Bozüyük için çalışıyoruz” dedi.