Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediye birim çalışanları ve ildeki teknik konularda uzman kişilerden, ilde yapılması planlanan vizyon projeler hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Bener Yanar ve ilgili müdürlük çalışanları ile ildeki teknik konularda faaliyet gösteren mühendislerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Bilecik’te kısa dönem içinde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aktarıldı.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "İlgili başkan yardımcımızı, müdürlük personeli ve ilimizde proje anlamında çalışmalar sergileyen teknik heyet ile bir araya geldik. Ecdad diyarı Bilecik’imizde kısa süre içinde gerçekleştirmeyi planladığımız ve hazırlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Yakın zamanda ihalelerini gerçekleştirmeyi planladığımız güzel çalışmaları Bilecik’imize bir an önce kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cenabı Allah yaptığımız bütün çalışmaları hayırlı ve uğurlu eylesin. Çalışma arkadaşlarım ve ilimizde bu anlamda projelerini sunan ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.