Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında Bilecik için fayda sağlayacak bir dizi ziyarette bulundu.

Temasları kapsamında, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaret ederek, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’i de ziyaret eden Yağcı, daha önce AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliği ve Bilecik İl Koordinatörlüğü görevini yapan Atabek’e, Bilecik’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir ile görüşen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eldemir ile Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Devlet Su İşleri Karasu Dere Yatağı ıslah çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun’u ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, kente kültür ve sanat anlamında gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile de bir araya gelen Yağcı, Bilecik’in modern bir şehirleşmeye kavuşması ve kentsel doku anlamında daha iyi yerlere gelmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya, Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali başta olmak üzere gerçekleştirilen etkinlikler ile turizm alanındaki güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen’i de makamında ziyaret eden Yağcı, şehri ve gerçekleştirilecek olan projeler için yararlı görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Ziyaretinde gördüğü misafirperverlikten dolayı teşekkür ifadelerini paylaşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Seçim İşleri Başkanı Mustafa Ataş, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun ve Orman ve Su İşleri Bakan Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir ’e ziyaretin Osmanlı Armalı tablo hediye etti.