Türkiye Voleybol Federasyonu 2. lig Bayanlar 1. grupta mücadele eden Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor, UPS takımını 3-0 yenerek haftayı dördüncü olarak tamamladı.

Bozüyük Kapalı Spor Salonunda oynanan maça Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu seramoniye “kalbimizle, duamızla mehmetçiğimizin yanındayız” pankartıyla çıktı. Seyirciye Türk bayrağı dağıtılarak hep birlikte coşkulu bir şekilde söylenen İstiklal Marşı’nın ardından maç başladı. Maçı Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Avcıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım, TSO Başkanı Buğra Levent ve voleybol severler izledi. Bozüyük Belediye İdman Yurdu rakibi UPS karşısında üstün başladığı karşılaşmada set vermeden maçı 3-0 kazandı. İlk seti 25-17, ikinci seti 25-18 ve son seti 28-26 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı maçtan sonra sahaya inerek voleybolcuları kutladı ve başarılarının devamını diledi. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bu galibiyetle 27 puana yükselerek sıralamada UPS’nin önüne geçti ve haftayı dördüncü olarak tamamladı. Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu taraftar gurubu Hergele, her maçta olduğu gibi bu maçta da tribündeki yerini alarak coşkulu tezahüratları ile takımını destekledi.

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor bundan sonraki maçında, 18 Şubat 2018 Pazar günü Saat 15.00’de deplasmanda Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda Gölcük İhsaniye takımı ile karşılaşacak.