Bozüyük Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kış spor etkinlikleri kapsamında Bozüyük Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü bünyesindeki çalışmalara katılan Bozüyüklü dart sporcuları, şampiyonalarda elde ettikleri derecelerle başarılarını tescillediler.

Geçtiğimiz günlerde Bozüyük Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kış Spor Etkinliklerinde kullanılmak üzere dağıtılan spor malzemelerinin teslim töreninde bizzat Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirilerek desteklenen dartçılar, başarıdan başarıya koşuyor.

Ankara’da yapılan birçok ilden gelen 30 kulübün mücadele ettiği Türkiye Kulüplerarası Dart Şampiyonası’nda Bozüyük’ü temsil eden Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü, turnuvayı dördüncü olarak tamamladı. Şampiyonanın ilk gününde kulüpler takım halinde yarışarak kulüp bazında sıralamalarını belirlerken, ikinci gününde ise sporcular ferdi olarak yarıştılar. Türkiye Kulüpler Takım sıralamasında Ankara Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Çelebi Tekvando Spor Kulübü (Ankara), Ankara Sital GSK (Ankara) kulübü gibi 3 Ankaralı kulübün ardından Bozüyük Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü (Bilecik) takım olarak dördüncü olurken, ferdi yarışmalarda ise Yıldız Kızlarda Ebru Erdoğan birinci, Yıldız Erkeklerde Sefa Ateş ikinci ve Genç Erkeklerde ise Yunuscan Yıldırım yarışmayı üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

Daha önce Ankara’da düzenlenen Türkiye Dart Şampiyonası’nın birinci ayağında Fatma Özgün’ün antrenörlüğünü yaptığı ekipten Yıldız Kızlarda Ebru Erdoğan Türkiye birincisi olurken, Genç Erkeklerde Emre Demir Türkiye ikinci ve üçüncüsü, Yıldız Erkeklerde Ozan Tiryaki ve Sefa Ateş de Türkiye üçüncüsü olmuştu.