Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü üyeleri, Avrupa Kulüpler Taekwondo şampiyonasında 46 kiloda büyük bayanlarda altın madalya kazanarak şampiyon olan Ayşe Beyza Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Ayşe Beyza Yıldız, Bilecik Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı, CHP Parti Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe başkanı tarafından evinde ziyaret edildi. İl Başkanı Çağatay Karaahmet, CHP’li heyet adına yaptığı açıklamada, Ayşe Beyza Yıldız’ın başarılı bir sporcu olduğunu belirterek, “Kendisi, geçmişte de önemli başarılara imza atmış milli sporcumuzdur. Geçtiğimiz haftalarda kızımız yine üstün başarısını göstermiş ve ilimiz için büyük önem taşıyan bir başarı elde etmiştir. Öncelikle kendisini ve antrenörünü tebrik ediyor ve böylesine başarılı bir evlat yetiştiren aileye de şükranlarımızı sunuyoruz. Kızımızın kazandığı başarı ilimiz için büyük bir gururdur. Kendisi ile iftihar ediyoruz. Her zaman her konuda desteğe hazırız” dedi.

İl Başkanı Karaahmet ve CHP’li heyetin ziyaretine memnun olan milli sporcu, mutluluğunu paylaştıkları için kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.