Bilecik Belediyesi tarafından 2014 Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katılan Dursun Ali Erzincanlı, Peygamber Efendimizin hayatın kendine has güzel üslubuyla anlattı.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan etkinlikte gönüller, Peygamber Efendimizin hayatı ile aydınlandı. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Erzincanlı, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Şeyh Edebali diyarında Peygamber Efendimizi anlamaya çalıştıklarını kaydeden Erzincanlı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya da çalışmaları ve Bilecik’e kazandırdığı eserlerden dolayı teşekkür etti. Peygamber Efendimizin hayatından kesitleri kendine has üslubuyla aktaran Dursun Ali Erzincanlı, Efendimizin çocukluğu, Mekke’den Medine’ye hicreti ve miracı ile aile hayatı hakkında bilgiler verdi.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, programın sonunda yaptığı konuşmada, Dursun Ali Erzincanlı’yı Bilecik’te ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmanın ardından Başkan Vekili Nihat Can tarafından Dursun Ali Erzincanlı’ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tabak hediye edilerek, hatıra fotoğraf çektirdi.