BİLECİK (İHA) – Bilecik’te her ay bir ilçede düzenlenen İlçe Milli Eğitim Müdürleri İstişare Toplantısı son olarak Osmaneli ilçesinde yapıldı.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak başkanlığında yapılan toplantıya, maarif müfettişleri başkanı, il milli eğitim müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Toplantıda; yönetici atama süreci, sene sonu işlemleri, destekleme kurslarının işleyişi gibi önemli konular konuşuldu. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak’ın yaklaşan yeni yıl dolayısıyla tüm Miili Eğitim çalışanlarına iyi dilek ve temennileriyle sona erdi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, ilçedeki eğitim öğretim faaliyetleri, okul-öğrenci sayıları, başarı durumları ve okulların yaptığı projeler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’a bilgi verdi. Ekinci, toplantıya katılımlarından dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürü Altınkaynak’a, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkürlerini sundu.