İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, okul müdürleri ve öğretmenler, Zeytin Dalı harekâtına destek vermek amacıyla gönüllü askerlik müracaatında bulundu.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Yunus Demirpehlivan’a dilekçeleri teslim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut ekinci, “Bize ihtiyaç duyulduğunda eğitim ordusuyla hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Vatan savunması söz konusu olduğu zaman, her vatan evladının orduda görev almak için can attığını belirtti. Bu uğurda bize de bir görev verilirse her daim seve seve yapmaya hazırız. Afrin’deki şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Yunus Demirpehlivan ise, bu duyarlı davranışının kendisini çok etkilediğini belirterek, "Biz, kefenimizi üstümüzde taşıyoruz. Bunu her gittiğimiz yerde de her daim yaptıklarımızla yapacaklarımızla vatana, millete, dünyaya gösteriyoruz. Bizler orduyuz, orduyu oluşturan sizlersiniz, Mehmetçikler sizlersiniz, hepiniz birer Mehmetçiksiniz, hepimiz birer Mehmetçiğiz. Geldiniz, bizi onurlandırdınız. Görüyoruz ki arkamızda yediden yetmişe Türk milletinin desteği var. Bu destekle dünya üzerimize gelse hiç kimseden korkumuz, çekincemiz yok" ifadelerini kullandı.