Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen “Koşabiliyorsan Koş” projesi kapsamında “Gök Kuşağı Kadınları” oluşu 3’üncü yılını geride bıraktı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk, “Koşabiliyorsan Koş” projesi kapsamında “Gök Kuşağı Kadınları”nın, bilinçli spor, aralıksız antrenman sloganıyla 3. yıllarını doldurdukları belirtildi. Doyuk, “İl merkezimizden yaklaşık 25, Bozüyük ilçemizden ise yaklaşık 30 bilinçli hanımın katılım sağladığı spor ve sosyal etkinliklerden çok memnunum. Sizlerin bu istek ve azmi beni ziyadesiyle mutlu ediyor bu oluşum çok elit ve örnek bir nitelik teşkil ediyor, ailelerin, özellikle de annelerin spor bilinci ve spor kültürüne sahip olması çocuk ve gençlerimizin spora yönlenmesinde büyük önem taşıyor, böylelikle ilimizi ulusal ve uluslar arası arenada başarı ile temsil edebilecek milli sporcu adayı çocuk ve gençlerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz antrenörlerince yetiştiriliyor” dedi.

Konuşması sonrası İl Müdürü Doyuk, gök kuşağı kadınlarına, beslenme ve antrenman programlarını tutmaları için bloknot, spor egzersizlerinde kullanmaları için ise step tahtaları ve plates topları hediye etti.

Kadınlar adına söz alan Yıldız Tezil da, Doyuk’a, başlamış oldukları bu yolda kendilerini hiç yalnız bırakmadıkları, böyle bir oluşumu sağladıkları ve desteklerini hiç esirgemedikleri için teşekkür etti.