Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde, 12. sınıf öğrencilerine yönelik “Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu bir konferans verildi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli uzman bir personel tarafından, lise öğrencilerinin toplumsal bütünleşme ve dayanışmayı benimsemeleri, gelecekte başarılı olmanın yolları, arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği, yanlış arkadaş seçmenin yol açtığı kötü sonuçlar gibi konular hakkında bilgiler verildi. Proje kapsamında, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, ailelerine ve milletine yararlı bir birey olarak yetişmelerinin amaçlandığı bildirildi.

Kentteki bütün 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Gençlik ve Güvenli Gelecek” adlı konferansın önemi hakkında konuşan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, ülkenin geleceğinin öğrencilerin elinde olduğunu vurguladı. Altınkaynak, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yapılan bütün bu çabalar öğrencilerimizin gelecekleri içindir. Bizler ülkemizin, geleceğimizin teminatı için önemli olan gençlerimiz adına çalışmalarımızı her daim sürdüreceğiz. Ülkemizin geleceği siz değerli öğrencilerimizin elindedir. Bu kapsamda başta Bilecik İl Emniyet Müdürlüğümüz başta olmak üzere bu güzel projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.