Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında “Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik Projesi” faaliyetleri içerisinde düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü halı saha tesislerinde “Bilinçli Çocuk Güvenli Gençlik Projesi” kapsamında 27 Ekim 2014 tarihinde başlamış dün oynanan final maçı ile ortaokullar arası halı saha turnuvasında finali, Ertuğrulgazi Ortaokulu ile Osmangazi ortaokulu arasında oynandı. 40 dakikalık süresi 2-2 biten maçı penaltılardan Ertuğrulgazi Ortaokulu kazanarak kupanın sahibi oldu. Konu hakkında açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, turnuvaya, Bilecik merkezde bulunan ortaokullarda hedef kitle seçilen 120 çocuk olmak üzere 10 takım katıldığını belirtti. Özüdoğru, “Proje kapsamında müsabakalara katılan 120 katılımcı gencimize, spor ayakkabısı ve formalar ile 10 adet futbol topu da katılımcı okullara müsabakalar başlamadan önce hediye edilmiştir. Müsabakalara katılan 120 katılımcı gencimize her müsabakada ara ikram olarak su, meyve suyu ve kek ikram edilmiştir. Ortaokullar arası halı saha futbol turnuvası bugün oynanan final maçı ile sona ermiş, turnuvaya katılan tüm katılımcılara madalya ve kupaları taktim edilmiştir” dedi.

Ayrıca madalya törenin ardından katılımcılara aşure ikramı yapıldı. Final maçına Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’nun yanı sıra Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Doğan, şube müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lüftü Doyuk, Bilecik Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan ve çok sayıda öğrenci katıldı.