Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye ve Pazaryerispor Kulüp Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryerispor Kulübü Kick Boks Takımı’nın Türkiye Şampiyonası’nda derece alan sporcuları ve antrenör Fehmi Piliç ile birlikte Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Büyükakın, genç sporcularla yakından ilgilendi. Gençlerin spor, sanat gibi konularda aktif olmalarının oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın "Bugün burada olan gençlerimiz kendi yaşıtlarına da örnek oluyor. Hepsini bu nedenle öncelikle tebrik ediyorum. Şampiyonada gösterdikleri performanstan ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı genç sporcularımızla gurur duyuyorum. Pazaryeri Belediye ve Pazaryerispor Kulüp Başkanı Muzaffer Yalçın ve idarecilerine, antrenörleri Fehmi Piliç’e de özverili çalışmalarından ötürü ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Pazaryeri Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise, “Spor hayattır. Yaşam kalitenizi spor yaparak arttırın. Elimizdeki imkanları sonuna kadar spora ve sporcuya destek olarak kullanıyoruz. Çocuklarımızın isteklerini başarılarını görmek bizim motivasyonumuzu bir kat daha arttırıyor. Kulüp antrenörümüz Fehmi Piliç’ e ayrıca teşekkür ediyorum. 111 adet lisanslı sporcumuzla hem Pazaryeri’nde hem de Bilecik’te kick Boksta tek kulüp olarak ilimizi temsil ediyoruz. Sayın valimize bizlere gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı şahsım ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.