Bilecik’in Bozüyük ilçesinde hafta sonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak düzenlediği ve Çarşı Spor Kulübünün de destekleriyle yapılan Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvasının ödül töreni yapıldı.

Turnuva, geçtiğimiz cumartesi ve gazar günü Yıldızlar ve Küçükler kategorisi olarak 5 tur halinde Spor Kompleksinde yapıldı. Turnuva sonunda Yıldızlar kategorisinde Ozan Tiryaki 1.’inci, Yusuf Sinan Kurt 2.’inci, İsmail Murat Bozkaya ise 3.’üncü oldu. Küçükler kategorisinde Efe Can Konya 1.’inci, Kerem Kunduracı 2.’inci, Biyçe Korkmaz ise 3.’üncü oldu. Başarılı sporcular, ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, İlçe Satranç Federasyonu Temsilcisi Mehmet Onay ve görevli hakemlerin elinden aldılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, ilçede satranç branşı konusunda bu tür turnuvaların devam edeceğini söyleyerek ilçede satrancın gelişmesine katkı sağlamak ve Türkiye çapında sporcu yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.