Bilecik’in Bozüyük ilçesinde S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği ilk olağan genel kurul toplantısını yaptı. Dernek Başkanı Ramazan Akalın’ın yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda yeni dernek yönetimi de belirlendi.

Genel kurulda derneğin kuruluşundan buğuna kadar yapılan faaliyet ve çalışmalardan bahsedildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Dernek Başkanı Ramazan Akalın tarafından dernek üyelerine teşekkür edildi. Dernek Başkanı Akalın, “Biz derneğimizin kuruluş amacında da belirttiğimiz gibi öğrenci servis taşımacılığına yeni bir yüz getirmek için yola çıktık. Daha yeni bir dernek olmamıza rağmen okul yönetimleri ve öğrenci velilerimiz tarafından kısa sürede benimsendik. Bizim ilk önceliğimiz çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde ev ile okul arasındaki ulaşımını sağlamaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada işimizi profesyonelce yapmaya gayret göstereceğiz. Öğrenci servis taşımacılığına yepyeni bir ivme kazandırmak zorundayız. Bu doğrultuda hepimize çok büyük görevler düşüyor. Bunun için tüm üyelerimizden işlerine özveriyle sahip çıkmalarını bekliyorum. Vereceğimiz hizmetlerle farklılığımızı ortaya koymalıyız. Her zaman kaliteyi nasıl arttırabiliriz düşüncesiyle çalışacağız. Zaman zaman ilgili kurumlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacağız. Ben gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan Akalın başkanlığındaki dernek yönetiminde Zafer Akkaya, İbrahim Tuncer, Gürhan Efe, Vedat Gülaçtı, Nurcan Atalay, M. Ali Kavak yer aldı.