Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı (TEGV) Aygaz 2 Ateş Böceği Gezici Öğretim Birimi, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde eğitimlere başladı.

Gölpazarı Cengiz Topel İlk-Orta Okulunda eğitimlerine başlayan TEVG Aygaz 2 Ateş Böceği Gezici Öğretim Birimi, toplamda 220 öğrenciye proje kapsamında eğitim verecek. Eğitim hakkında bilgi veren Cengiz Topel İlk-Orta Okulu Müdürü Hakan Özkan, eğitimlerin okulun bahçesinde bulunan gezici öğretim birimi tır’ı içerisinde verileceğini belirtti. Özkan, “Çocuklarda özgüven, değerlilik, kendini ifade edebilme, yaratıcılık ve empati gibi duygu ve becerilerin gelişimi için uygun ortam sunmak, çocukların birer birey olarak değerli olduklarını hissetmelerine yardımcı olmak, okulumuzun tüm sınıf düzeylerine devam eden çocuklar bu projenin hedef kitlesini oluşturmaktadır. Toplam 220 öğrencimize proje kapsamında eğitim verilecektir. Amacımız ilköğretim çağındaki çocuklarımızın daha güzel bir çocukluk yaşamaları ve yarınlara umutla bakmaları için, okul içi ve okul dışı saatlerde çok yönlü bir eğitim desteği verebilmektir" dedi.

“EĞİTİM KAPSAMINDA GERÇEKLEŞECEK OLAN ETKİNLİKLER”

Eğitim kapsamında gerçekleşecek olan etkinlikleri sıralayan Okul Müdürü Özkan, “Okuma saati, okuyorum düşünüyorum, sihirli renkler, kim kimdir, okuma kulübü, genç çevreciler, haklarımı öğreniyorum, trafik, sağlık ve öz bakım, bilgi benim işim gibi etkinlik alanları kapsamında yapılan etkinler öğrencilerimizin Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Coğrafya, Edebiyat, Bilişim Teknolojileri derslerine de katkı sağlamaktadır. Katkılarından dolayı Eğitim Gönülleri Vakfına öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederiz” dedi.