Bilecik’in Vezirhan Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Duymuş, yaptığı konuşmada, Bilecik ilinin güvenliği ve huzuru için emniyet biriminin büyük önem arz ettiğini belirterek, "Emniyet mensuplarımız 24 saat boyunca toplumun refahı ve huzuru için çalışan kamu görevlileridir. İşleri fevkalade zordur. Bu zorluklar içinde vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet eden emniyet teşkilatımıza, İl Müdürümüz Özüdoğru’nun şahsında bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü makamında Özüdoğru ve Vezirhan Belediye Başkan Duymuş, ikili görüşme şeklinde geçen ziyaretleri sonrasında Özüdoğru, Bilecik’in huzurlu bir il olduğunu, bu konuda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Bilecik’in sakin illerden biri olduğunu ifade eden Özüdoğru, "Emniyet teşkilatımız, diğer kurumlarla istişare içinde bölge insanının huzuru ve güvenliği için özverili bir şekilde çalışıyor" diye belirtti.

Bilecik ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a ziyaret ve nezaketinden dolayı memnun olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti. İl Emniyet Müdürü Özüdoğru Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş ile Atatürk köşesinde anı fotoğrafı çektirdi.