Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin park, bahçe ve dinlenme alanları başta olmak üzere birçok alanında uygulanacak çalışma ile 2 bin fidan toprakla buluşuyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, ’’Yeşil içinde Bilecik’’ anlayışı ile gerçekleştirilen çalışmalarda At Kestanesi, Çınar ve Akça türlerinden oluşan yaklaşık 2 bin fidan dikilerek, şehrin doğal güzelliklerine yenileri ekleniyor. Orman varlığı ve yeşillik miktarıyla yüzde 53’lük bir oranla büyük bir doğal zenginliğe sahip Bilecik, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek çalışma kapsamında toprakla buluşacak olan 2 bin fidan ile doğayı koruyan ve çevreci belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri haline gelecek. Şehrin birçok noktasında park ve bahçe alanlarında kış hazırlıklarını yerine getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği fidan dikimiyle şehrimizin bahara en iyi şekilde hazırlanmasını sağlıyor.

Çalışmaları kapsamında Bilecik’te yüzü aşkın çocuk parkı ve dinlenme alanını kazandıran ekipler ayrıca Hürriyet Mahallesi Petek Sokak’ta yaptığı çocuk oyun alanı ile çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.