Günlük hayatınızı devam ettirirken kıyafetlerinizin altında rahatça kullanabileceğiniz alet kaslarınızın uyarılmasını sağlayarak daha sıkı ve gergin bir vücuda sahip olmanıza yardımcı olmaktadır. Özellikle sporcuların da yaygın olarak kullanmış olduğu kullanıcılara pek çok farklı avantaj sağlamaktadır. Bunlar;

  • Kolay kullanım imkanı sunmaktadır.
  • Güvenli kullanım imkanı elde edilmesini sağlar.
  • Herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.
  • Ev veya işyerinde rahatlıkla kullanılabilir.
  • Kalem pil ile kullanıldığından herhangi bir sorun yaşamadan uzun süreli kullanım imkanı sunar.
  • Kısa süre içerisinde kaliteli sonuçlar elde edilmesini sağlar.

Sixpad’i daha önce kullanmış olan kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar özellikle kullanmak isteyenlerin daha fazla bilgiye sahip olmasına yardımcı olmaktadır. Bu nedenle yapılan yorumlar üzerinden olumlu veya olumsuz şekilde elde edeceğiniz bilgiler ile ürünün kullanımı sırasında oluşabilecek her türlü duruma karşı daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Özellikle ürünü kullanmakta olan kişiler tarafından yapılan yorumlar sayesinde ürün hakkında merak ettiğiniz pek çok farklı bilgiye ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır. Sistem üzerinden yapacağınız inceleme sayesinde hakkında daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.

Uygun fiyat seçeneği üzerinden yapılan satışlar Türkiye'de ürünü kullanmak isteyenlerin belirlenmiş kampanyalardan yararlanmasını sağlamaktadır. Daha fazla set satın almak isteyenler özellikle düzenlenen kampanyalardan faydalanabilirler. Bu sayede uygun fiyat seçeneği üzerinden verilecek sipariş ile istedikleri sayıda sete sahip olabilirler.

Evde egzersiz yapmak için hazırlanmış olan set sayesinde göbek, bacak ve kol kaslarınızı daha kolay şekilde sixpad ile çalışabilirsiniz. Kolay kullanım imkanı sunması isteyen herkesin ev veya işyerinde rahatlıkla kullanabileceği ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. İnternet üzerinden yapılan satışlar yurtdışında olduğu gibi Türkiye’de de ürünü satın almak isteyenlerin güvenli şekilde sipariş vermesini sağlamaktadır.

Üç ayrı parçadan oluşan set sayesinde göbek, bacak ve kol kaslarınızı kolayca çalıştırabilirsiniz. Vereceğiniz sipariş ile pek set içerisinde sahip olabileceğiniz ürünlerin yanı sıra daha fazla set satın alarak istediğiniz her durumda aynı anda kullanım imkanı elde edebilirsiniz.

Üç ayrı parçadan oluşan sixpad sayesinde göbek, bacak ve kol kaslarınızı kolayca çalışabilirsiniz. Set içerisinde 1 adet göbek içinde 2 adet kol ve bacak için cihazı bulunmaktadır. Bu sayede aynı anda üç ayrı cihazın kullanılmasıyla göbek ve kol veya göbek ve bacakların çalıştırılması sağlanabilir. Cihaz kalem pil ile kullanıldığında bitmesi durumunda değiştirilerek kullanılmaya devam edilebilir.

İnternet üzerinden yapılan satışlar sayesinde sixpad Türkiye için verilecek olan siparişler kısa sürede ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. Bu nedenle dilediğiniz her durumda internet üzerinden oluşturacağını siparişi de ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Verilen siparişler kısa sürede kargo ile adrese teslim edilmektedir.