Teknolojinin hızla geliştiği bu insanlık döneminde “dijital çağ”a ayak uydurmak kaçınılmaz bir hal almıştır. Hızlı bilgi akışı, son teknolojik uygulamalar, zamandan tasarruf gibi etkenler dijital çağın gerekliliklerini yerine getirmekte bizlere bir misyon yüklemiş durumdadır. Daha konforlu ve pratik işler için dijitalleşme gerekli olup bununla ilgili çalışmalara yoğunlaşmak önem arz etmektedir.

Yenilikçi teknolojilere ve dijital dönüşüme yapılacak her yatırım hem iş konforumuz hem de bireysel konforumuz için önemlidir. İş dallarında, hizmette, eğitimde, sağlıkta yeni teknolojileri uygulamak için profesyonel desteğe olan ihtiyaç da artmaktadır. Karekod uygulaması bu ihtiyaçları karşılayan, zaman kazandıran, konfor sağlayan önemli bir uygulamadır.

Karekod ile bir okuyucu aracılığıyla istediğiniz konu hakkında bilgiyi anında almanız mümkün. Tek yapmanız gereken telefonunuza karekodu okutmak ve tüm verileri anında ulaşabilmek. Bu, bilginin kolaylıkla ve zaman harcanmadan yapılmasını sağlamaktadır. Firma, karekod uygulamalarında yenilikçi alanlar oluşturmaya 2020 yılı itibariyle başlamıştır. Bu alanlardan biri de karekodlu mezar uygulamalarını içeren dijital mezar taşlarıdır. Bu uygulamaya karekod oluştur şeklinde bir abonelik üzerinden ulaşmanız mümkündür.

Karekodlu Mezar: Dijital Mezar Taşları

Her şeyin dijitale doğru kaydığı çağımızda mezar taşları için de aynı uygulamayı Kare Sayfam tüm müşterilerine sunmaktadır. Bu uygulama ile birçok anı mezar taşlarında saklanabilecek ve merhum ile ilgili bu anılara ulaşmanız ve o anıları anmanız kolaylaşacak.

Daha detaylı bahsedecek olursak;

  • Mezar taşına merhum hakkında bilgilerin depolandığı karekod baskısı yapılacaktır.
  • Karekodu okutarak merhum ile ilgili biyografiye, resme, videoya ulaşma imkanı ve bu anıları kolaylıkla anabilmek.
  • Dua yükleme ile dua okutabilmek.