Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Karadeniz Bölgesi’nde mağaza açtığı illere Bartın’ı da ekledi. Türkiye’nin 58 ilinde faaliyet gösteren Bimeks, 140. mağazasını Bartın’da açtı.

Açılışa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Müftüsü Mahmut Gündüz, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Franchise Bartın iş ortağı Alkım Tan ve çok sayıda kişi katıldı. İl Müftüsü Gündüz’ün dua etmesinin ardından mağazanın ilk müşterisi olan Ahmet Kaya, açılış kurdelesini kesti. Toplamda 375 metrekare satış alanına sahip mağazanın açılışında sunulan kampanya ürünlerine Bartınlılar yoğun ilgi gösterdi.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılış sonrası yaptığı açıklamada, “Bimeks olarak mutlu günlerimizden birisini yaşıyoruz, 140. mağazamızı Bartın’a açıyoruz. Faaliyette bulunduğumuz il sayısını 58’e çıkarttık. Bimeks olarak bir hedef doğrultusunda çalışıyoruz, hedefimiz önümüzdeki yılsonu itibariyle bütün illerimizde ve büyük ilçelerimizde bir Bimeks olması. Yaklaşık 190 mağazaya doğru gideceğiz. Mağazamızda güleryüz ve iyi fiyat politikasıyla hizmet veriyor. Bimeks mağazamız Bartın’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Franchise Bartın iş ortağı Alkım Tan ise, “Bimeks, Türkiye’deki teknoloji devlerinden bir tanesidir. Bartın’ın da bu konuda ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Bartın’a Bimeks’i getirdik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bartın Bimeks mağazası, Bimeks’in özgün franchise modeli BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) modeli ile açıldı. Franchise sahibini iş ortağı gibi gören, stok ve alacak riski olmayan bu model, Bimeks’in Anadolu’daki coğrafi yaygınlığını arttırmasında büyük rol oynuyor. Bartın Bimeks mağazası, cep telefonundan bilgisayara, kişisel bakımdan beyaz eşyaya kadar geniş bir yelpazedeki ürünleri Bartınlıların beğenisine sunuyor. En gelişmiş ve en yeni teknolojiye sahip ürünleri tüm dünya ile aynı anda Türk tüketicisine sunan teknoloji perakendecisi, servis ve ekstra garanti gibi hizmet paketlerinde de iddialı.