Boran Reklam, baskı ve açık hava reklamcılığı ile ilgili tüm ihtiyaçlara yanıt veren hizmet çeşitliliğine sahiptir. Başta UV ve dijital baskı olmak üzere, fayans üzeri baskı ve hareketli reklam sistemleri alanında da hizmet vermektedir.

Mağaza cam vitrin baskısı konusunda alanında öncü firmalar arasındaki yerini koruyan Boran Reklam, tasarım ve uygulama aşamalarında profesyonel bir ekip ile birlikte çalışmaktadır.

Reklamcılık ile ilgili her alanda hizmet sunan Boran Reklam, yüksek teknoloji baskı makineleri ile kaliteli işlere imzasını atmaktadır.

Araç Kaplama

Araç kaplama uygulamaları açık hava reklamcılığı hizmeti içerisnde sunulmaktadır. Araç giydirme olarak da bilinen kaplama uygulaması, pek çok sektörün reklam için ihtiyaç duyduğu uygulamalardan biridir.

Tüm araç modelleri için uygulama yapılabilmektedir. Firma logosu ve gerekli olan diğer bilgiler eşliğinde şirketlere özel olarak ilgi çekici ve özgün tasarımlar hazırlanmakladır. Sadece aracın belirli bir bölgesine kaplama yapılabildiği gibi, isteğe göre tüm aracın kaplanması da gerçekleşmektedir.

Araç kaplama hizmeti sayesinde firmalar reklamlarını gün içerisinde çok daha fazla kişiye ulaştırabilme avantajına sahip olabilmektedir. Rüzgar, kar, yağmur veya diğer dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı olan araç kaplama hizmeti en ekonomik fiyat teklifleri ile sunulmaktadır.

Dijital Baskı

Dijital baskı uygulamaları UV teknolojisi ile yapılmaktadır. Rulo malzemelere baskı yapılabildiği gibi folyo, mesh, vinil veya düz materyaller üzerinde de dijital baskı yapılabilmektedir.

Kullanılacak alana uygun materyal üzerine baskı için özel olarak tasarım yapılmaktadır. İstenilen büyüklükte dijital baskı yapılırken baskı kalitesi kesinlikle bozulmamaktadır.

Dijital baskı uygulamalarının en önemli avantajı, çok hızlı bir şekilde reklam için kullanılacak olan ürünün elde edilebilmesidir. Maliyet açısından diğer reklam harcamalarına göre çok daha ekonomik bir çözümdür. Kişiye özel afiş çeşitlerinden branda türlerine kadar pek çok ürün hazırlanabilmektedir.

Ofset baskıya göre görseller çok daha kaliteli ve canlı elde edilebilmektedir. Herhangi bir kalıp hazırlığına gerek duyulmadan baskı yapılabildiği için zaman açısından da büyük tasarruf sunmaktadır. Dijital baskı fiyatları ise kullanılacak olan ürünün büyüklüğüne ve malzemesine göre farklılık gösterebilmektedir.