E-posta servisleri arasından en çok tercih edilen e-posta servisi Gmail, her gün büyümeye devam ediyor. Yapılan son açıklamalarla birlikte Gmail servisinin yeni bir rekor kırdığı gözler önüne serildi. Gelişimini hızla sürdüren, bu harika Google servisi her geçen gün daha çok kullanıcıya ulaşacak gibi. Şu an gün yüzüne çıkan rakamlar ise oldukça şaşırtıcı.

Gün geçtikçe daha fazla kullanıcıya ulaşan popüler e-posta servisi Gmail kullanıcı sayısını arşa çıkarmış gibi gözüküyor. Gmail servisinin resmi Twitter hesabından duyurulan kullanıcı sayısı 1.5 milyar aktif kullanıcıya ulaştığı şeklinde. Yapılan açıklama ile birlikte Tüm kullanıcılarına teşekkür ileten bu harika servis, sunulan hizmetin her geçen gün geliştirileceğini söyledi. Size daha iyi hizmet sunmak adına, devamlı olarak çalışıyoruz.

Gmail Servisi 1.5 Milyar Kullanıcıya Ulaştı

Elbette yapılan açıklamanın anlamı şuna gelmiyor: Yeryüzünde Gmail kullanan 1.5 milyar insan bulunuyor. Bunun aksini kanıtlamak çok kolay ve onlar da bu yüzden sadece üye sayısını açıklamış durumda çünkü birden fazla Gmail hesabına sahip olan pek çok kullanıcı var. Kişiler; kişisel kullanım, iş kullanımı ve diğer kullanımlar için ayrı gmail hesapları kullanabiliyor. Bu yüzden Gmail servisini kullanan gerçek kişi sayısı muhtemelen daha az kişiye tekabül ediyor.

Her şeye rağmen sunulan hizmetin kalitesinin, herkes farkındadır. Bu harika servisin arkasında Google gibi bir dev yatıyor. Gerçekten de kısa bir zaman içinde kullanan kişi sayısı da 1.5 milyara erişebilir. Ona rağmen şu an eriştikleri kullanıcı sayısı da oldukça etkileyici gözüküyor. Geliştirdikleri hizmet anlayışı, kalite bakımından rakiplerinden önde olan bu harika servis yakın zaman da yeni pazarlara, yeni ülkelere açılıp, kullanıcı sayısını devamlı olarak üste çıkaracaktır. 

Kaynak : gmail oturum aç