infoTRON yüksek teknolojileri kullanarak farklı teknolojler ortaya çıkarır. En kısa sürede farklı ürünler ve servisler oluşturarak müşterilerine değer katar. Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi ve kısa çözümü sağlayarak ihtiyaç olan yazılım ve donanım teknolojilerine yatırım yapar. İçerisinde pek çok farklı yüksek teknolojiler barındıran InfoTRON sürekli olarak kendisini ve personellerini yeniler. Şirketin faaliyet gösterdiği alanların başında mühendislik, 3S yazıcı, tersine mühendislik çalışmaları, yazılım üretme gibi konular geliyor. InfoTRON bu alanlarda pek çok ihtiyaca cevap veriyor.

3D Tarama Servisi Nedir?

3D tarama pek çok alanda kullanılan yöntemler arasında yer alır. Medikal, otomotiv, hobi gibi pek çok alandaki üretimler 3D tarayıcılar ile yapılabiliyor. Otomotivde farklı araç parçalarının kontrolü, medikal alanda protez üretimi ve farklı figürler 3D yazıcılar ile elde edilebiliyor. InfoTRON müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli gelişen teknolojik gelişmeleri yakından izler ve uygulamaya geçmeye çalışır.

3D tarama ile en nitelikli çözümler en kısa sürede sunulur hale getirilmiştir. Müşteri memnuniyetini artırmak adına beceriler ile işbirliği ortamı sağlanabilir. 3d tarama servisi gerekli donanımlar ve yazılımlar ile yüksek teknolojideki ürünleri kullanır.

Sanal Gerçeklik Nedir?

Sanal gerçeklik kişilerin orda olma duygusu yaşamalarına katkı sağlar. Sanal gerçeklik yüksek teknolojiden yararlanan 3 boyutlu işlevlerdir. Kişiler sanal gerçekliğe farklı araçlarla dahil olur. Bu sayede de girdiği ortamda gerçeklik bağı koparak tamamıyla sanal gerçeklik durumu yaşanır. Bu deneyimin iyi bir şekilde olabilmesi için kullanılan araçların modern olması gerekir. Kaliteli olmayan araçlar sanal gerçeklik oluşturmada yeterli olmaz.

Sanal gerçeklik ile sağlanan simülasyonlar ve görsel sistemler sayesinde sanal ortamlarda gezinilebilir. Sanal gerçeklik ortam,  gerçek olarak gösterdiği için kişiler etkileşim kurabilir. Sanal gerçeklik uygulamaları pek çok insanın merak ettiği konuların başında gelir. Özellikle de farklı bir alanda yaşanacak olan deneyim kişiyi oldukça etkileyebilir. Bu teknoloji InfoTRON deneyimi ile müşterilerine sunuluyor. Özellikle sanal gerçeklik ile 3D yazıcılar oldukça benzer teknolojilerdir. Bu nedenle de birbirlerini ürünler ve hizmetler anlamında yoğun olarak etkiler.