Instagram milyonlarca kullanıcısı bulunan, fotoğraf ve video paylaşılan bir sosyal medya platformudur. Paylaşım akışının çok yüksek olduğu ve her gün milyonlarca gönderi paylaşılan platformda, kullanıcılar takipçi sayılarını arttırmayı amaçlıyorlar. Instagram üzerinde takipçi arttırmak uzun süre alan bir işlemdir.

Bunun için düzenli olarak her gün paylaşım yapmanız ve gündeme uygun içerikler üretmeniz gerekiyor. Kazandığınız takipçileri tutmanız için de istikrarlı şekilde aktif kalmanız önemlidir. Bunun uzun ve zor bir süreç olması sebebiyle kullanıcılar takipçi satın almayı tercih ediyorlar.

Instagram Takipçi Nasıl Satın Alınır?

Instagram hesabınız için takipçi satın almak için birçok site bulunur. Sitelerin güvenli olması, hesabınızın güvenliği için önemlidir. Bu yüzden takipçi satın alırken sizden hesabınızın şifresini isteyen sitelerden uzak durmalısınız. Çoğu site, sadece kullanıcı adınızı veya profil linkinizi girmenizi ister. Bunun dışında başka şeyler isteyen siteler güvenli değildir. Fennomedia sitesi bu konuda güvenlidir.

Aynı zamanda https://fennomedia.com/ ile satın alacağınız takipçi miktarının doğru gönderilmesi de yine sitenin güvenilir olup olmadığına bağlıdır. Instagram kullanıcıların sıklıkla kullandığı siteler tercih edilmelidir. Satın alırken seçeceğiniz 4 farklı paket bulunan sitelerde beğeni ve yorum da satılabiliyor. Paket halinde alabileceğiniz beğeni, yorum ve takipçilerinizi aylık olarak da satın alabilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Almanın Avantajları

Instagram takipçi satın aldığınızda, satın aldıklarınız dışında başka kullanıcılar da sizi takip etmeye başlayacaktır. Takipçi sayısı az olan hesapları, kullanıcılar takip etmek istemezler. Ancak bunun tersine takipçi sayısın fazla olan kullanıcılar her gün takip isteği alırlar. Bunun devamını sağlamak için de doğru içerikler üretmeli ve temanızın dışına çıkmamalısınız.

Örneğin sadece kişisel amaçlı kullandığınız bir hesap varsa bunun dışına çıkmayarak kendi anılarınızı paylaşmaya devam etmelisiniz veya makyaj videoları çekiyorsanız devam etmeniz gerekir. Çünkü sonradan sizi takip eden takipçileriniz içeriklerinizi beğendiği için edecektir. Farklı paylaşımlar yapmanız onların sizi takipten çıkmasına sebep olacaktır.

Instagram Takipçi Satın Alma

Instagram hesabınızda takipçi sayınızı arttırmak için alacağınız takipçilerin organik olması önemlidir. Organik takipçi, normal kullanıcılar gibi paylaşım yapan ve bir profil fotoğrafına sahip olan hesaplardır. Bu da gerçekçiliği arttıracak ve arkadaşlarınız bunların yapay takipçi olduğunu anlamayacaktır. Sadece arkadaşlarınız için değil aynı zamanda bu sayede sizi takip edecek diğer kullanıcıların da doğal takipçileriniz olduğunu bilmesi gerekir.

Takipçi satın alırken 200, 500, 1000 ve 2000 adet olmak üzere paketler halinde satılıyor. Anlık olarak gönderilen takipçilerinizin yanında 20 adet takipçi de hediye olarak veriliyor. Seçeceğiniz bir diğer şey de takipçilerinizin Türk veya yabancı olacağıdır. Bu filtreyi de uyguladıktan sonra bazı sitelerde cinsiyet de seçebiliyorsunuz. Yalnızca kadın takipçilerin sizi takip etmesini istiyorsanız bunu talep edebiliyorsunuz. Aynı zamanda yorum ve beğeniyi de paket halinde Fennomedia sitesinden satın alabiliyorsunuz.