Yaklaşık 20 senedir oynanan, oyuncu sayısıyla günümüz oyunlarına rağmen ön plana çıkan Knight Online birçok pvp servere sahiptir. Pvp server online sayılarını topladığımızda normal Knight Online oyunundan kat kat fazla sonuçlar görülmektedir. Bunun sebebi pvp serverlerin birçok ekip tarafından geliştirilmesi ve çok yönlü oyunların sunulmasıdır. Oyuncuların da bu tarz oyunlar sevdiğini ve tercih ettiğini göz ardı etmemek gerekir. Bu tamamiyle arz talep ilişkisidir. Oyuncular zor oyunlardan bıkmış ve daha kolay bir deneyim arayışına girmişlerdir.

Günümüzde birçok popüler pvp server bulunmaktadır. Bu oyunlardan bir tanesi Sultanwar Knight Online Serveridir. Sultanwar bünyesinde pk server olarak Fetih, light farm server olarak da Diriliş serverını yayınlamaktadır. Diriliş serveri 12 Haziran Cuma günü akşam 21:00’de açılacaktır. Yıllardır Fetih serveriyle adından söz ettiren sultanwar, geçtiğimiz günlerde Diriliş server çalışmalarını tamamiyle bitirmiştir. En önemli iki türü de tek çatı altında barındıran bu ekip pvp yani savaşın tadına varmak isteyen oyuncularını fetih serverında, kasmak isteyen yani farm yapmak isteyen oyuncuları da diriliş adı verdiği knight online pvp serverinde ağırlyacaktır.

KasaGame Güvencesiyle Sultanwar

Kasagame bildiğiniz gibi e-pin, gb satışlarının yapıldığı bir web sitedir. Sultanwar yayın hayatında kasagame ile ortak çalışmaktadır. Sultanwar oyunlarında hep oyun oynayıp hem de para kazabilmeniz mümkündür. Para farmlayarak kasagame üzerinden biriktirmiş olduğunuz gbleri gerçek nakit paraya dönüştürebilirsiniz. Bu sayede karakter gelişiminizi tamamladığınızda arta kalan parayı kasagame üzerinden siteye satış yapabilirsiniz. Böylelikle gerçek anlamda farm yapmak isteyen oyuncular oyunda bir yandan eğlenceli vakit geçirirken bir yandan da gerçek para farmlayabileceklerdir.

Oyuna kayıt olmak için sultanwar.com ziyaret edebilirsiniz. 12 Haziran Cuma günü açılacak olan diriliş serverin ön kayıtları da şuanda aktif olarak bulunmaktadır. Erkenden yerinizi alıp eğlencenin ve knight online pvp serverin doruklarına ulaşmak için hemen harekete geçin!