Masplus ile Anahtar Teslim IT Projeleri Kapsamında firmamızın size hizmetleri ile müşteri ihtiyaçlarını karşılamak adına teknolojik danışmanlık hizmetimiz ile detaylı bir analiz yapılmasının ardından mevcut durum ile ilgili en ideal çözümler oluşturulmaktadır.

Anahtar teslim olarak gerçekleştirilen projelerde, kapsamlı bir şekilde profesyonel hizmetler proje ekibi tarafından gerçekleştirilmektedir. Gerekli keşif ve detaylı teknik analiz çalışmalarının ardından teknik analiz dökümanın oluşturulması sağlanarak müşteriye sorulmaktadır ve müşterinin onayına sunulan bu rapor ile ilgili müşteri onayının ardından işlemler başlatılır. 

Projelerimiz sırasında kullanılan tüm metotların ve araçların bir araya getirildiği online Entegre edilmiş bilgisayar destekli bir sistem olan MES, (Üretim Yürütme Sistemi), kullanılarak daha düzenli ve aktif bir çalışma yürütülmektedir.

Endüstri 4.0 Kapsamındaki Faaliyetler

Projelerde başarıya ulaşmak için Endüstri 4.0 kapsamında karşılıklı çalışabilirlik, sanallaştırma, özerk yönetim ve gerçek zamanlı yetenek gibi ilkelerden faydalanılarak sistemler arası uyumlu bir çalışma gerçekleştirilmektedir. Böylece belirlenen hedeflere ulaşmak daha kolay olmaktadır.

Verilecek olan hizmet ile alakalı olarak müşteri tarafından istenilen uyarlamalar da projeye dahil edilmektedir. Bu aşamaların tamamlanmasının ardından kullanıcı testleri gerçekleştirilmekte olup, test sırasında alınan sonuçlara göre müşteri tarafından onaylanmış olan proje döküman aktif şekilde uygulanmaya başlanır. 

Kurum İhtiyaçlarına Özel Anahtar Teslim Proje Yönetimi

Projenin aktif bir şekilde uygulanmaya başlamasının ardından canlıya alım işlemi gerçekleştirilir ve kurum ihtiyaçlarına özel anahtar teslim proje yönetimi kapsamında projenin büyüklüğü, ayrıntı durumu ve garanti süreci gibi faktörler göz önünde bulundurulur. Buna göre bir gidişat belirlenerek yapılan planlamada adım adım ilerleme kaydedilir. Garanti sürecinde bulunan projelerde herhangi bir aksaklık yaşanması halinde müdahale etmek ve gerekli düzeltmeleri yapmak bu sayede daha kolay olmaktadır. Sistemin sorunsuz bir şekilde çalışır vaziyette tamamlanmasının ardından müşteri ile tekrar bir değerlendirme yapılır ve kesin olarak onay alındıktan sonra proje sonlandırması gerçekleştirilir.

Projenin her aşamasında uygulanan projenin işletmenin çalışma sürecine en uyumlu olması için gereken her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülür. Gerekli tüm teknolojik imkanlar kullanılarak beklenti ve gereksinimleri karşılayacak derecede uygun çözümler gerçekleştirilir. Bu çözümler donanım ve yazılım bileşenlerini tedariki, uygulama ve geliştirme sisteminin adımlarının belirlenmesi, yine gerçekleştirilen projelerin hem ulusal hem de uluslararası standartlara uygun olması konusunda gereken denetlemeler ve danışmanlık hizmetleri firmamız tarafından sunulmaktadır. 

Firmamız Hakkında

Uzun yıllardan bu yana bilgi sistemleri alanında anahtar teslim projeler ile başarılı bir şekilde yer alan uzman bir kuruluş olmanın getirdiği tüm avantajlarını müşterilerine verdiği hizmetler ile ulaştıran firmamız, dünya genelinde faaliyet alanımız ile ilgili en yeni ve en gelişmiş teknolojiler kullanılarak; donanım, yazılım ve iletişim açısından gereken her şeyi en iyi şekilde yapılmaktadır. Müşteri memnuniyeti ve değer odaklı hizmetlerimizle anahtar teslim projelerde Mas Plus olarak her zaman en iyisini sunmaktayız. Firmamız hakkında detaylı bilgi için bizimle irtibat kurabilirsiniz.