Video çekiminde kullanılan ekipmanlar kadar profesyonel bir çekim ekibine ihtiyaç duyulur. Video içinde kurguya uygun hareket edilerek kamera açılarının ayarlanması, sinematik bir görselliğin oluşturulması, görüntü kalitesini yükseltecek Ultra HD kameralara sahip olunması gibi etkenlere önem verilir. Bütün bu işleri sizin adınıza Pixels Yapım şirketi üstleniyor. Uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmet garantisiyle Ankara’da hizmet veren şirket, müşterilerinin video çekim taleplerine kısa sürede çözüm sağlıyor.

Tanıtım Filmleri

Kurumsal işletmeler kendi marka değerinin sektörel bazda yansıtılabilmesi amacıyla tanıtım filmlerine ihtiyaç duyarlar. Fabrikalar, sanayiler, tekstil atölyeleri, oteller gibi kurumsal işletmelerin tanıtım filmleri yerel ve global ölçekte yayınlanır. Ayrıca ürün ve hizmetlerin tanıtımında bu filmlere ihtiyaç duyulur. Pixels Yapım’ın tanıtım filmi hizmetinde bu ayrıntılar düşünülerek projenin sonuca ulaşması sağlanmaktadır.

Video Klip Çekimleri

2015 yılından beri Ankara’da profesyonel video çekim hizmetlerini devam ettiren Pixels Yapım, birçok sanatçının video klip ihtiyacına kesin çözümler sunarak ortaya başarılı işler çıkarmıştır. Prodüksiyon şirketi kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı, sahip olduğu son teknoloji ekipmanlar ve uzman kadrosu ile müşterilerine fayda sağlamaya devam ediyor. Klip çekimi taleplerinizi prodüksiyon şirketine ileterek gerekli hazırlıkların başlatılmasını sağlayabilirsiniz.

Etkili Reklam Filmleri

Ürün veya hizmetin alıcıya tanıtılmasında en etkili metot reklam filmleridir. Filmde işlenen kurgunun ürün veya hizmeti doğru bir şekilde anlatabilmesi, tanımlayabilmesi gerekir. Çekimdeki teknik ayrıntılara dikkat edildiği sürece ortaya başarılı bir reklam filmi çıkarılacaktır. Profesyonel bir prodüksiyon şirketi tercih edilerek projenin istenilen kalitede olması sağlanacaktır.

Profesyonel reklam filmi çekim hizmetlerini sürdüren Pixels Yapım, işletmelerin reklam filmi taleplerini uzman kadrosunun nitelikli ellerine bırakıyor. Geniş ve ferah bir stüdyoda gerçekleştirilen çekimler kısa sürede tamamlanıyor. Reklam senaryosunun içeriğine göre Greenbox stüdyo kullanımı sağlanıyor.

Greenbox Stüdyo

Sinema sektöründe uzun süredir tercih edilen greenbox teknolojisi, filmlerin maliyetlerini azaltmada büyük yarar sağlayan bir çekim metodudur. Sadece maliyetten değil zamandan da tasarruf edilmektedir. Sinema endüstrisinin yanı sıra sanatçıların video kliplerinde bu metot sıklıkla tercih edilmektedir. Pixels Yapım’ın sahip olduğu Ankara Greenbox Stüdyo hizmetini alabilir, video senaryosuna uygun arka planları video çalışmasına yerleştirebilirsiniz.

Drone Çekim Hizmetleri

Video projenizde hava çekimine yer vermek istiyorsanız Pixels Yapım’ın drone çekim hizmetinden yararlanabilirsiniz. Birden fazla drone kullanılarak farklı noktalardan yüksek görüntü kalitesinde çekim yapılabilmektedir. Özellikle tanıtım çalışmalarında estetik bir görsellik kazanımı söz konusudur. Firmanın prestijini artırırken, tanıtıma ulaşan kitlenin hızlı ve olumlu reaksiyonu mümkün olacaktır.