İçinde bulunduğumuz dijital ve teknoloji dünyası, birçok küçük ve büyük işletmenin bazı gereksinimlere yönelmesine neden olmaktadır. Özellikle tüketici veya müşteri geri dönüşüm istatistikleri ve farklı verilen bulut sistemine depolanması zorunlu hale gelmektedir. Günümüzde farklı yazılım firmaları, Amerika ve Avrupa gibi ülkelerden bazı yazılım sistemlerini ülkemize getirerek, bir nevi işletmeler için büyük kolaylık sağlamakta.

Salesforce CRM Türkiye Yetkili Partneri Veri Cloud

Dünyada ve ülkemizde son yıllarda, en çok ihtiyaç duyulan yazılım geliştirme firması olan Salesforce markasının Türkiye tescili iş ortağı Veri.Cloud firması kesintisiz olarak uzun geçmişe sahip bir yerli çözümleyici yazılım firmasıdır. CRM gibi yazılım ihtiyaçlarını tüm işletmelere sunan bu yerli firma, yerli girişimciler için, dünyayla aynı anda dijital hizmetler almasına olanak sağlamaktadır. Öncelik olarak verdiği CRM hizmetler arasında, işletmelere özgü yazılım desteği, proje geliştirme, Pazar entegrasyonu ve birçok zengin dijital ürünlerdir. Hedef olarak, sektörlerin gereksinimlerini analiz ederek, firmaların tüm önemli yazılım ihtiyaçlarını sağlayan Vericloud, farklı ülkelerin pazarlarında da markalaşmıştır.

Salesforce Markasının İşletmelere Sağladığı Faydaları

Veri.Cloud Salesforce dijital ürünlerini, Türkiye’de tescili olarak tanıtarak ve firmalarla buluşturarak, büyük atılımlar yapmaktadır. Kullanıcıların çok fazla zorlandığı, tüm entegrasyonların eğitimi ve online desteği sayesinde, oluşabilecek problemler kısa sürede çözümlenmektedir. İşinizi geliştirmeniz için, tüm gereksinimlerim bir ağ üzerinden karşılanabilmesi ve hem zamandan hem de veri yoğunluğundan tasarruf etmek için, veri.cloud tüm ihtiyaçlarınızı çözümleyecek yapıya sahiptir. Aynı zamanda veri analiz yazılımı aracılığıyla, birçok değişik platformlarda ki tüm verileri tek bir yerde toplayarak, faaliyet akışında daha çözümleyici yol haritası çizmenize olanak sunacaktır.

Türkiye Partneri Olan Veri.Cloud Size Neler Sağlayacak?

Gelişmeye açık, sürekli kendini yenileyen bir işletmeye sahipseniz, özellikle teknolojik ve dijital alanda bilindik kurumsal firmaları tercih etmelisiniz. Özellikle işletmenize, fiziksel, dijital yardım ile anında çözüm üretebilecek bir yapı olmalıdır. Bu bağlamda sektörün en fazla tercih edilen yazılım firmasını benimsemeniz işlerinizi büyütürken asla sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Yeni nesil yazılım çözümleri için Vedi Cloud hakkında detaylı bilgi için https://veri.cloud kurumsal web adresinden iletişim kurabilirsiniz.