Bitlis Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, evinde ağırladığı Güroymak Spor’u 6-0’lık bir skorla mağlup etti.

Orta hakemliğini Abdulkerim Ügüdür, yan hakemliğini ise Şahin Günbay ve Kemal Bozkurt’un yaptığı müsabaka, Ahlat Şehir Stadyumu’nda oynandı. İlk yarısı golsüz berabere biten müsabakanın ikinci devresinde oynadığı oyunla göz kamaştıran Ahlat Spor, Şirin Yiğit’in golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarının ilk dakikalarında atılan golle birlikte oyun hakimiyetini ele alan Ahlat Spor, üst üste yaptığı ataklarla şık gollere imza attı. Ahlat Spor evinde oynadığı maçı 6-0’lık farklı bir sporla kazandı. Kazandığı maçla birlikte gurubunda lider olan Ahlat Spor, sahadan mutlu bir şekilde ayrıldı.

Maçın ardından açıklama yapan Ahlat Aktaş GB Spor Başkanı Kaya Atılgan, öncelikle oyuncularının sergilediği göz kamaştırıcı oyundan dolayı tebrik ettiğini vurgulayarak, “Evimizde oynadığımız maçı oldukça farklı bir skorla kazandık. Süper Amatör Lig’de Güroymak Spor’u evimizde mağlup ettik. Bu başarıyla birlikte gurubumuzda 10 puanla lider olduk. Bu yıl şampiyonluk için oldukça iddialıyız. Zaten bunu oynadığımız maçlarda da gösterdiğimize inanıyorum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.