Bitlis’in Ahlat ilçesinde, İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba başkanlığında İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı.

Din hizmetlerinin etkili ve verimli şekilde yürütülmesi, müftülükler arası yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, din hizmetlerinde verimliliği artırmak ve sorunları çözmek amacıyla her ay bir ilçede düzenlenen toplantı, bu ay Ahlat Müftülüğü’nde gerçekleşti. Ahlat’a yeni atanan İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Bitlis İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba, rutin olarak düzenledikleri bu toplantıyı bu ay Ahlat’ta gerçekleştirdiklerini söyledi. Müftü Abdulkerim Akbaba, “Toplantımızda Kur’an kursu hizmetleri, cami hizmetleri ve 2015 yılı umre hizmetlerinin de metot birliğini sağlamak, hizmetlerimizin verimliliğini artırmak ve halkımıza sunulan din hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmak için karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu vesileyle yeni atanan İlçe Müftümüz Orhan İmamoğlu’na da başarılar diliyoruz” dedi.

Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu ise, il müftüsü ve ilçe müftülerini ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Ahlat Müftülüğü’nde düzenlenen toplantıya Bitlis İl Müftüsü Abdulkerim Akbaba, Ahlat Müftüsü Orhan İmamoğlu, Mutki Müftüsü İdris Yavuz Yiğit, Adilcevaz Müftüsü Sait Dizen, Güroymak Müftü Vekili Ramazan Çiftçi, Hizan Müftüsü Tahir Elçin ve Tatvan Müftü Vekili M. Fidail Uyanık katıldı.