Bitlis’in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler onuruna bir gece düzenledi.

Ahlat Yunus Ensari İlköğretim Okulu’nda düzenlenen yemekli müzik programına Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, şube ve okul müdürleri, emekli öğretmenler ve ilçede görev yapan öğretmenler katıldı. Programda bir konuşma yapan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, programı düzenlemelerindeki amaçlarının tüm öğretmenlerle bir arada olmak, moral ve motivasyon sağlamak olduğunu söyledi. Özden; “Geçmişte emeği geçen ve yarın emek sarf edecek olan eğitim camiasının neferlerini bir araya getirmek, kaynaştırmak, bir birimizi tanımak, dolayısıyla muhabbet bağlarımızı güçlendirmek amacıyla böyle bir organizasyonu üstlendik. Burada resmi bir toplantı ve eğlence mahiyeti gütmeyeceğiz. Geceye katılan arkadaşlarımızın iki ayın yorgunluğunu atmaları için sunabildiğimiz imkanlar ölçüsünde rahat bir şekilde eğlensinler istedik. Ben tüm öğretmen arkadaşlarımıza hoşça vakit geçirmelerini diliyorum. Nice Öğretmenler Günü kutlamak ümidiyle en kötü gününüz böyle olsun. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, sadakatimizi bozmasın. Hep bir olalım, diri olalım. Çünkü ülkemizin eğitim ordusuna, siz değerli öğretmen arkadaşlarıma ihtiyacı vardır. Tekrardan hepinize hoş geldiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından, geceye katılan öğretmenlere yemek ikramında bulunuldu. Gecede ayrıca ilçede görev yapan müzik öğretmenleri şarkı seslendirdiler.