Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bir taksici, müşterilerini şeker ve kolonya ile karşılarken belli bir mesafeden sonra ise soğuk ve sıcak içecekler ikram ederek memnuniyeti ön planda tutuyor.

Adilcevaz’da faaliyet gösteren taksiciler içinde sıra dışılığıyla dikkatleri çeken taksici Tolga Akbaş (24), ’Çiko Taksi’ adıyla müşterilerine farklı bir hizmet sunarken, aynı zamanda kolonya ve şeker ikram ederek aracına aldığı yolcularına 30 kilometrelik mesafeden sonra soğuk ve sıcak içecekler ikram ederek memnuniyet kazanıyor. Akbaş, dumansız bir hava sahasına katkı sağlamak amacıyla sigarayı bırakan müşterilerine ise ücretsiz hizmet vereceklerini söyledi. Taksici Tolga Akbaş, bölgede ilk olan uygulamanın müşteriler tarafından memnuniyetle karşılandığını ve müşterilerden çok güzel tepkiler aldığını belirterek, "İki ay önce ilçemizde halkımıza hizmet etmek için ’Çiko Taksi’ adıyla hizmet vermeye başladık. Amacımız müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, taksicilik hizmetine farklı bir anlayış getirmeyi düşündük. Bizi tercih eden müşterilerimizi kolonya ve şeker ikram ederek karşılıyoruz ve aynı zamanda 30 kilometrelik mesafeden sonra soğuk ve sıcak içecekler ikram ediyoruz. Ayrıca halkımızın sigara içmemesini sağlamak amacıyla sigarayı bırakan müşterilerimize de ücretsiz hizmet vereceğiz. Bölgemizde ilk olduğunu düşündüğümüz bu uygulamadan müşterilerimiz son derece memnun kalıyor. Bizim için müşteri canımızdır. Biz araçlarımızda müşteri değil misafir ağırlıyoruz" dedi.

Müşterilerden Gülçin Erdoğan ise, bu uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ederek, "Şimdiye kadar hiçbir yerde böyle bir uygulama görmemiştik. Daha önce bu taksiye müşteri olarak bindik ve gerçekten çok güzel hizmet veriyorlar. Diğer taksicilerinde bu tür uygulamaları yapmalarını temenni ediyoruz. Böyle bir hizmeti düşünen taksici arkadaşımızı da tebrik ediyoruz" dedi.