Bitlis’in Tatvan ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan’ın başkanlığını yaptığı Tatvan Gönül Elçileri, Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak girişimleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzleri güldürülmeye devam ediliyor. Kurumların ortak girişimleri sonucu kurumsal firmalar ve hayırsever iş adamlarının göndermiş olduğu 46 kolilik yardım malzemesi, Dumlupınar Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Kaymakam Özkan’ın eşi Arzu Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Acar ve Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan’ın katılımıyla gerçekleşen dağıtım programıyla okulun ihtiyaç sahibi 322 öğrencisine içerisinde mont, kazak ve pantolon türü giyim malzemelerinin bulunduğu yardım paketlerinin dağıtımı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan’ın başkanlığını yaptığı Tatvan Gönül Elçileri tarafından ihtiyacı olan bazı okulların talepleri doğrultusunda kreşlere halı ve oyuncak türü malzeme yardımında bulunuldu.

Yapılan giyim yardımlarıyla ilgili konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, daha öncesinde de bazı okulların ihtiyaç sahibi öğrencilerine bu tür yardımların dağıtıldığını söyledi. Gerek kaymakamlık yardımları ve gerekse yapılan girişimler sonucunda gerek kurumsal firmalar ve gerekse hayırsever iş adamlarının ilçeye göndermiş olduğu yardımlarla ihtiyaç sahibi öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının giderildiğini ifade eden Kaymakam Özkan, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.