AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti.

Kongrenin ardından AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığına seçilen Celil Çolak, Başkan Dündar’a seçimlere katılarak verdiği destek için teşekkür etti. Seçimlerle birlikte Nilüfer’de zor bir görev üstlendiklerini ifade eden Çolak, “Güzel ve tecrübeli bir ekiple yola çıktık. Bursa’da her kesimi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde olumlu tepkiler alıyoruz. Ekibimiz oldukça sağlam. Bana sadece geminin dümenini verdiler. İnşallah bizde rotayı şaşırmadan tam yol ileri gideriz. Nilüfer’de çok güzel bir sloganla yola çıktık. Sloganımızda, ‘O dönem bu dönem’ diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin ve sizlerin desteğiyle inşallah bu yolda başarılı oluruz” diye konuştu.

Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Mustafa Dündar, Celil Çolak ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Dündar, “Ziyaretiniz, bizleri ziyadesiyle memnun etti. Nilüfer gibi bir ilçede görev yapmanın sorumluluğu oldukça fazla. Ancak, Sizlerin bu sorumluluğun üstesinden geleceğinize inanıyorum. Osmangazi Belediyesi olarak, sizlere çalışmalarınızda destek olmaya hazırız” dedi.