AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları, son zamanlarda giderek artan madde bağımlılığına dikkat çekmek için ’’ Merakla Başlar, Ölümle Biter ’’ isimli konferans düzenledi.

Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşen ve Ak Parti Osmangazi Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı etkinliğe yoğun katılım sağlanırken Osmangazi Meclis Üyeleri ve ilçe yöneticileride katıldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele birimi mensubu Hasan Uyar, Bursa Devlet Hastanesi Amatem Polikinliğinden Psikiyatr Mürşit Atlıakın, Ak gençleri yalnız bırakmadı.

Etkinlikte, madde bağımlılığının ölüm ile sonlandığını anlatan sinevizyon gösterisi büyük alkış aldı. Gençler olarak madde bağımlılığı konusuna dikkat çekmek ve bundan sonra gençlerin yaşamlarını yitirmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve kullanan gençleri yeniden topluma kazandıracaklarının mücadelesini vereceklerini söyleyen Ak Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı ve Osmangazi Meclis Üyesi Ali Sait Adiloğlu ’’Ak parti Osmangazi Gençlik Kolları olarak sosyal faliyetler ve eğitim projeleri yapıyoruz. Bu günde madde bağımlılığına dikkat çekmek ve sosyal sorumluluk adına böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Ne yazıkki madde bağımlılığı her geçen gün artıyor, biz gençler olarak neyin iyi neyin kötü olduğunu biliyoruz ancak bu yapılan hatalar adına bir adım bile atmıyoruz. Bizlerde bunun dikkatini çekmek için gençlik kollarımız ile, mahalle teşkilatlarımız ile, onların topluma kazandırılmasında hep birlikte mücadele edeceğiz’’ dedi.

Ardından Adiloğlu, salonda faydalı konuşmalarıyla beğeni kazanan Hasan Uyar ve Mürşit Atlıakın’a plaket verdi.