Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte Ankara’da TOKİ yetkilileriyle bir araya geldi.

Orhangazi merkeze yapılması düşünülen 4. etap konut projesi ile ilgili evrakları TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’e sunan Başkan Neşet Çağlayan, 4+1 ya da 3+1 olarak planlanan konutlar için start vermiş oldu. Orhangazi Belediyesi’ne ait 31 bin metrekarelik arsa üzerine yapılması planlanan 4. etap TOKİ konut projesi ile ilgili evrakları alan Başkan Yardımcısı Sami Er, “Arsanın belediyeye ait olması ve imar problemi olmamasından dolayı çalışmalar hızlı ilerleyecek” dedi.

Er, projelendirme çalışması ile birlikte Orhangazi’ye hangi profil konut yapılacağını kararlaştıracaklarını, planlamanın ardından da konut inşaatlarına başlanacağını söyledi.

Orhangazi’de merkezin yanı sıra Çakırlı’da planlanan konut projesi için de arsa ifraz işlemlerine başladıklarını belirten Çağlayan, “Çakırlı için projelendirme çalışmalarımız var. Arsa ifraz işlemleri tamamlandığında Çakırlı TOKİ projesini de hayata geçireceğiz” dedi.