Gürsu Belediyesi’nin ilk kez fakir ve ihtiyaç sahibi insanlar için hayata geçirdiği ‘Sevgi Market’ projesine ilk destek Bursa PERDER’den geldi.

Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel ve yönetim kurulu üyeleri, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın ilçede verdiği yemekli toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Gürsu’da ilk kez hayata geçirdikleri sevgi market projesi hakkında bilgi veren Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Bursa PERDER’in desteğini istedi. Sevgi market projesinin ilçelerinde bir ilk olduğunu ifade eden Yıldız, “Sevgi market ile ilçemizde fakir ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, temel gıdadan giysiye, temizlik ürünlerinden ev eşyasına kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyoruz. Bu hizmetimiz gerçekleşmesinde hiç kuşkusuz Bursalı hayırseverlerimizin ve iş adamlarımızın desteği önemli olacak” dedi.

Sevgi marketi herkes için bir fırsat olarak gördüğünü belirten Yıldız, “Bu projemiz, iş adamlarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve bizler için birer fırsat. Çünkü Allah hayır yapmayı, biraz da nasip işi kılmış. Kiminin odalar dolusu parası olur ama nasibi yoktur ve hayır yapamaz. Ama kiminin de iki altını vardır; nasibi ile altınlarından birisini hayır için verir. Rabbim bu hayrı ile onun altınını 10’a katlar. Böylesi bir inançtan geliyoruz” açıklamasını yaptı.

Gürsu’nun her yönüyle Bursa’nın gelişmesine katkı sağlayacak önemli ilçeler arasında olduğunu hatırlatan Bursa PERDER Başkanı Mustafa Gürel, “Bunun farkında olan birçok üyemiz, bu ilçeye birer birer şubelerini de açmaktadır. Bu bakımdan Gürsu’nun cazibesini arttırmak adına yapılan her hizmet, üyelerimizin nezdinde bizleri de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Sevgi market projesinin her yönüyle taktirle karşılanacak bir sosyal proje olduğuna dikkat çeken Gürel, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ı ve ekibini tebrik etti. Yıldız’a sevgi markete gerekli desteği vereceklerinin sözünü veren Mustafa Gürel, konuşmasını şöyle noktaladı:

"Türkiye’nin önemli organizasyonlarından olan ‘Yerel Zincirler Buluşuyor’da tedarikçi ve üretici firmaların fuarda sergiledikleri ürünleri, önümüzdeki organizasyonda sevgi markete kazandırılmasını sağlayacağız. Üyelerimize bu projeden haberdar ederek, ayrıca katkılarını da isteyeceğiz.”"

Toplantının ardından Yıldız, Gürel ve yönetim kurulu üyelerine sevgi marketi gezdirdi.