Demokrat Parti (DP) İnegöl İlçe Teşkilatının genel kuruluna Tek liste ile giden Murat Balakuş DP İnegöl İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, Türkiye’nin 4 partiye mahkum edildiğini söyledi. Balakuş, "Demokrasi ve özgürlükler konusunda sıkıntılar yaşamaktadır. Yeni Türkiye olarak adlandırılan bu süreç, gün geçtikçe demokrasi yolundan çıkarak totaliter bir rejime doğru var gücüyle ilerlemektedir. Her geçen gün şu anlaşılmaktadır ki, Demokrat Parti kadrolarına ihtiyaç duyulmaktadır. 23 Temmuz 2014 tarihinde atama olarak aldıkları bu şerefli görevi, bu zaman zarfı içerisinde İnegöl yerelinde ellerinden geldiğince iyi yapmaya çalıştık. Kongre ile taçlandırdığımız yönetim kurulumuzla birlikte, İnegöl için ne projeler üretebiliriz, nasıl bir faydamız olur" diye konuştu.

DP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz ise, “Demokrat Parti, hizmet için geldi. Dönemimiz de terörü bitirmiştik. 2015’de genel seçimlerde inşallah barajı aşacağız. Biz var olacağız” diye konuştu.