Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın düzenli olarak yaptığı sabah sporunun konukları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik oldu.

Karaman Mahallesi’ndeki Ziraat Parkı’nda yer alan 900 metrelik yürüyüş parkurunda, Şahin, Gül ve Çelik ile birlikte 5 tur atan Başkan Dündar, parkurda spor yapan vatandaşlarla sohbet edip enerji depoladı. Yürüyüşün ardından kültürfizik hareketleri yapan Başkan Dündar ve müdürler, sabah sporunu sonlandırdı. Sabah sporu sırasında parkta koşu yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Dündar, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Çelik ve vatandaşlarla ile birlikte sabah çorbası içti.

Osmangazi’de yaşayan 7’den 70’e herkesi spor yapmaya çağıran Başkan Dündar, “Bütün vatandaşlarımızı Osmangazi’nin hemen her mahallesinde inşa ettiğimiz spor tesislerimizde ve parklarımızda spor yapmaya davet ediyorum” dedi.