Bursa’nın İnegöl ilçesinde trafik polisleri sürücülere aşure dağıttı. Polisler, denetim uygulamaları sırasında sürücülere, adliyeye duruşmaya getirilen mahkumlara, 112 ambulans görevlilerine, yayalara aşure ikram etti.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından muharrem ayı münasebetiyle düzenlenen aşure etkinliğinde, uygulamalarda durdurulan araç sürücülerine ve araçtaki yolculara aşure ikram edildi. İnegöl’ün çeşitli noktalarında yapılan uygulamalar sırasında 3 bin kişilik hazırlanan aşure, sürücülere ve yolculara dağıtıldı. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’da kendi elleriyle sürücülere aşure ikram etmeyi ihmal etmedi.

Adalet Sarayı Kavşağı’nda gerçekleştirilen etkinliğe katılan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, ekiplerle birlikte sürücülere trafik güvenliği konusunda uyarılarda bulunarak, aşure ikram etti.

UYULAN HER TRAFİK KURALININ BİR NEDENİ, UYULMAYANIN BİR BEDELİ VAR

Aşure dağıtımının ardından açıklama yapan Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, “Amacımız, İnegöl’de yaşayan tüm vatandaşlarımızla karşılıklı sevgi saygı ve güvene sürdürülebilir bir iletişim kurmak ve bunu her alanda kalıcı kılmak için çalışmalarımız gece gündüz devam etmektedir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlayan polislerimiz, içinde bulunduğumuz mübarek Muharrem ayı olması münasebetiyle, bu ayın anlam ve önemine binaen araç ve yayalarımıza aşure ikramında bulunmuştur. Kendi can ve mal güvenlikleri için uyulması gereken trafik kurallarına dikkat çekmişlerdir. Uyulan her trafik kuralının bir nedeni, uyulmayanın da bir bedeli vardır” diyerek, tüm ilçe halkının muharrem ayını kutladı.