Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Bursa İşitme Engelliler İl Temsilciliği yöneticileri, spora katkıları dolayısıyla Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a teşekkür etti.

Eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve mahallelere spor tesisleri kazandırmanın yanında futbol dışındaki tüm branşlara alt yapıdan sporcu yetiştiren Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesiminden takdir topluyor. Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Bursa İşitme Engelliler İl Temsilciliği, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek, Kulüp Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a teşekkür etti.

Yıldırım işitme Engeller Spor Kulübü Başkanı Münasip Dursun, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini hiçbir zaman kendilerinden esirgemediğini belirterek, “Başkanımız Recep Altepe, gerek salon tahsisi gerekse malzeme desteği olarak ihtiyacımız ne varsa bizlerden desteklerini hiç esirgemediler. Spor ve sporcu dostu Başkanımız Recep Altepe ve bizimle yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dursun, ziyaretin sonunda Satık’a engelli sporcular adına teşekkür plaketi verdi.