Bursa Amatör Süper Lig’in iddialı takımlarından Gemlikspor camiası, birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde gövde gösterisi yaptı.

Gemlik Belediyesi’nin desteğiyle, Atamer Turistik Tesisleri’nde organize edilen gecede hedef büyüten Gemlik Sporlular önce BAL ligini ardından da 3 ve 2. Ligi işaret eden açıklamalarda bulundular. Gemlik eski Kaymakamı Bilal Çelik, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Belediye eski Başkanı Mehmet Turgut’un da katıldığı gecede, siyasi parti ilçe örgütleri, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum örgütü yöneticileri de yer aldılar.

Gemlik Spor Başkanı Orhan Koç, gecede yaşanan birlik ve beraberliğin sahada mücadele eden takımlarına yansıması durumunda BAL ligi hedeflerine çabuk ulaşacaklarını belirterek, Gemlikspor’un en önemli hedefinin profesyonel liglerde mücadele etmek olduğunu söyledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, kulüp yöneticilerinin gösterdiği fedakarlığa değinerek, “Hem gençlerimize sahip çıkıyorlar, hem de ilçemizin adını en güzel şekilde duyurmak için mücadele ediyorlar. Her birini kutluyorum. Spor kulüplerimiz siyaset yeri değildir. Siyaset yapılacak her görüşten birçok parti mevcuttur. Spora siyaset bulaştırmayalım ki, aileler çocuklarını bu kulüplerimize gönül rahatlığıyla versinler. Sağlıklı ve başarılı sportif imkânları çocuklarımıza gençlerimize sunalım” diye konuştu.

Protokolün yanı sıra, kulüp eski başkanları ve teknik direktörleri ile sponsorlara plaket takdimi yapılan gecede, sahnelerin güçlü sesi Sibel Öncü’de şarkılarıyla renk kattı.